Известие

Collapse
No announcement yet.

Разсъждения относно Алфа МиТо.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

фиоре, то хубаво е куцо, ама е два класа отгоре да го е ! да, по-бавно ще е, ама за сметка на това си взимаш КОЛА, а не сешоар... грозен при това
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      вече можеш и нова 1.8 или 1.9 бензин да вземеш

като можеш да си удължиш и гаранцийката на 5 години - абе все хубави неща
      Колега наясно ли си как стои въпроса с удължаване на гаранцията.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Колега наясно ли си как стои въпроса с удължаване на гаранцията.
        не ми е останало време да отида да видя, а пък не съм се сетил да звънна до момента

като разбера другата по-другата седмица ще ти пусна едно лично, или направо в раздела ще пиша как става врътката ако въобще става
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Удължаването на гаранцията се предлага САМО за автомобили на възраст ДО 6 /шест/ месеца и може да варира според предпочитанията на всеки собственик, от 1 година до 3 години по-дълъг период.
          Практически се доплаща определена сума пари за всяка година удължаване, НО не съм сигурен дали доплащането е към вносителя или към застрахователя
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Удължаването на гаранцията се предлага САМО за автомобили на възраст ДО 6 /шест/ месеца и може да варира според предпочитанията на всеки собственик, от 1 година до 3 години по-дълъг период.
            Практически се доплаща определена сума пари за всяка година удължаване, НО не съм сигурен дали доплащането е към вносителя или към застрахователя
            евала на дилърите, че уведомяват на време, сега като е на 14 месеца а не на 6 месеца и... хайвер
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

В зависимост от марката, колега, в зависимост от марката
              Интерсно, че при някои други, удължаването може да се направи в предпоследния ден, преди изтичането на официалната гаранция, удължаването е с 1 година или 30К, 60К, 100К (в зависимост кое ще настъпи по-рано), откъдето варира и цената, която се заплаща
              Last edited by Pepo; d.m.y г., 11:35.
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                Първоначално публикувано от Kuku
                ....
                евала на дилърите, че уведомяват на време, сега като е на 14 месеца а не на 6 месеца и... хайвер
                И аз бих искал да си удължа гаранцията с 3 години, но и на мен никой не ми каза, а и тогава "не се е предлагала услугата"
                sigpic

Comment

И аз да се включа с малко

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  В зависимост от марката, колега, в зависимост от марката
                  Вероятно е така, затова уточнявам предварително, че става въпрос за FIAT.... и то не е от официалните им вносители, а от дистрибутор - DINEXPRESS.

Сигурен съм, че колегата Kuku говори от опит със същата марка
                  За сумата ми казаха - 0,8% от стойността на автомобила, като тази сума е за ЕДНА година.
                  И доплащането става към застрахователна компания (не е нито към вносителя, нито към лизинговата компания) и то най-вероятно не с тази с, която вие сте сключили договор, а строго определена - ако не се лъжа беше BULINS (надявам се да не нарушавам правилата с назоваването на тези марки...). Като при евентуално удължаване на гаранцията ще трябва да си смените застрахователя по КАСКО-то и Гражданската Отговорност, ако са били сключени с друг застраховател

Колега на мен ми трябваха стол с подлакътници, въжета и фенер ала стил ГЕСТАПО за тази информация, така че
                  Alfa Romeo 155 2.0 16V; FIAT Bravo 1.4 T-Jet 16V 150 PS
                  Овладяването на принципите на скептицизма не изисква научна степен – това е доказано на практика от успелите търговци на автомобили на старо. Карл Сейгън

Comment

фиоре, то хубаво е куцо, ама е два класа отгоре да го е ! да, по-бавно ще е, ама за сметка на това си взимаш КОЛА, а не сешоар... грозен при това
                    Изместихте темата- грозния сешоар е доста приятен за в града- покарай го и след това говори.
                    Сега честно ще ти кажа че ако трябва да избера Alfa то за града ще избера MiTo, за извън града 159SW а за кеф-Brera
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      Изместихте темата- грозния сешоар е доста приятен за в града- покарай го и след това говори.
                      Сега честно ще ти кажа че ако трябва да избера Alfa то за града ще избера MiTo, за извън града 159SW а за кеф-Brera
                      мисля, че го кзах вече, но според мен (като се има предвид, че в софия съм карал и поло) няма особена разлика колко е голяма колата, стига да не е лимузина. ако й е трудно паркирането - с паркинг сензори и айде
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Аз пък 2г. работех на центъра-Стамболийски и Хр.Ботев и ходех с 155цата и всеки ден се ядосвах, защо нямах Фиат браво, Поло и т.н. и то не защото нямам паркинг сензори(аз паркирам на допир ) а защото колата постоянно стърчеше някъде и все нямаше места...На ден поне по 1място изтървах защото беше малко, или спирането до релсите на трамвая-пак не можех и т.н...Отделно че пред университета винаги има поне 2-3 места където мога да вкарам Фиат Браво примерно, обаче алфата няма как да влезе....Тааа никой не може да ме убеди че нямало значение, че колата е с 30см по-дълга!!!

Определено Мито е един страхотен "мъник" и ще е супер за града и за разни извънградски пътувания 100-200км. И на мен многооо ми допада количката, но без хромираните пръстени около фаровете Тааа силно подкрепям мнението на фиоре...МиТо за града, 159 SW за София-Берлин-София и една 155q4 кеф
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Аз пък 2г. работех на центъра-Стамболийски и Хр.Ботев и ходех с 155цата и всеки ден се ядосвах, защо нямах Фиат браво, Поло и т.н. и то не защото нямам паркинг сензори(аз паркирам на допир ) а защото колата постоянно стърчеше някъде и все нямаше места...На ден поне по 1място изтървах защото беше малко, или спирането до релсите на трамвая-пак не можех и т.н...Отделно че пред университета винаги има поне 2-3 места където мога да вкарам Фиат Браво примерно, обаче алфата няма как да влезе....Тааа никой не може да ме убеди че нямало значение, че колата е с 30см по-дълга!!!

Определено Мито е един страхотен "мъник" и ще е супер за града и за разни извънградски пътувания 100-200км. И на мен многооо ми допада количката, но без хромираните пръстени около фаровете Тааа силно подкрепям мнението на фиоре...МиТо за града, 159 SW за София-Берлин-София и една 155q4 кеф
                          Не си прав, Кучи гъз. . В огромната част от случаите място или има или няма, освен ако не говорим за разлика между БМВ 7 и Смарт. Мноого рядко може да се случи така, че примерно Пунто да влиза, а 155 да не влиза.
                          Осве това, ако ползваш колата само да отидеш до работа и да се прибереш, а не да обикаляш цял ден с нея, по никой начин не е по-изгодно да поддържаш две коли, отколкото една. Щото и малката градска кола също иска гуми, застраховки, консумативи от време на време, а и колкото и малко да гори, не е съвсем без гориво. Затова, в масовия случай, в който ползваш колата за ходене до работа, пазаруване и 1-2-3 пъти в месеца извънградско пътуване, оптималният вариант е дизелова кола от среден или горен среден клас.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Не си прав, Кучи гъз. . В огромната част от случаите място или има или няма, освен ако не говорим за разлика между БМВ 7 и Смарт. Мноого рядко може да се случи така, че примерно Пунто да влиза, а 155 да не влиза.
                            Осве това, ако ползваш колата само да отидеш до работа и да се прибереш, а не да обикаляш цял ден с нея, по никой начин не е по-изгодно да поддържаш две коли, отколкото една. Щото и малката градска кола също иска гуми, застраховки, консумативи от време на време, а и колкото и малко да гори, не е съвсем без гориво. Затова, в масовия случай, в който ползваш колата за ходене до работа, пазаруване и 1-2-3 пъти в месеца извънградско пътуване, оптималният вариант е дизелова кола от среден или горен среден клас.
                            Въпроса е какво правиш ако така или иначе трябва да имаш 2 коли.
                            Инак за основна класа на МиТо не е удачен... прав си.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Разсъждения относно Алфа МиТо.

Тук коментирайте свободно мито

променено
                              Last edited by sen7; d.m.y г., 22:55.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

тогава ми върни постовете в другата тема, защото съм имал възможността да се запозная с нея, или ти е кеф да местиш ?
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X